26. 2011.08.13 Szerecseny Motorostalálkozó

Volt egy hétvégém ami teljes egészében a motorozásról szólt. Feleségem és a lányaim elutaztak Budapestre a Henihez, és én most először nem tartottam velük. Az ok nagyon egyszerű szombaton motoros találkozó volt Szerecsenyben, és vasárnap mentünk Ausztriába a haverokkal az első hegyi külföldi túrámra.
Úgy terveztük, hogy időben megyünk Szerecsenybe, és elindulunk mi is a felvonuláson. Sajnos ez nem sikerült, mert a Tesóm a Petivel, és egy másik sráccal késve jöttek hozzám, és addigra értünk be Szerecsenyre, mire épp visszaért a felvonulási konvoj. 
Sajnos ezt elbénáztuk, de sebaj majd legközelebb. 
Körbejártuk a falu központjába leparkolt sok kétkerekűt, és ittunk egy sört (persze alkoholmentest). Vásároltam magamnak egy durva halálfejes fekete pólót amit az ausztriai túrán avattam fel.
A Petiék miután kinézelődték magukat elindultak haza, hogy még világosba hazaérjenek. A tesómmal mi még maradtunk, mert találkoztunk édesapám szomszédjával a Lacival, és leültünk beszélgetni vele egyet. Hazafele Csanakon beugrottunk a Dobosba, és megvacsoráztunk. Mindhárman pizzát választottunk, és jól kibeszélgettük magunkat.
Képek