21. 2011.05.06 Baráti Motorostalálkozó

2011-ben 9. alkalommal rendezték meg a Nemzetközi Jótékonysági Motoros Találkozót. Számomra ez azért volt különleges, mert először jött velem a feleségem Antónia is motorozni. 
útra készen
Nemcsak a felvonuláson vettünk részt, hanem az esti koncerten is maradtuk, és meghallgattuk a Tankcsapdát. Nagy készülődés előzte meg az utat, mert  motoros kabátot vettünk Antóniának, és próbakörre is el kellett mennünk, mert kíváncsi volt milyen érzés lesz a hátsó ülésen kapaszkodni. 
A felvonulásban nem a legegyszerűbb motorozni, mert motorok vesznek körül 1 méteres körzetben, és nagyon kell ügyelni a többi résztvevőre is. Idén nem a Duna parton, hanem az ETO park előtt volt a pihenő. Hát ennyi motort ritkán lát az ember egy helyen. 
Az esti koncert előtt a feleségem kolléganője baráti köréhez csatlakoztunk, és Kuliék nagyon vendégül láttak minket. Mi is vittünk egy palack bort, ami hamar elfogyott, de a chopper egyedi készítésű gyönyörű oldaldobozaiból mindig került elő még egy üveg lélekmelegítő. Én megint maradtam az alkoholmentes sörnél, de a többiek nagyon jól érezték magukat. A koncert fergeteges volt, és a hazaút is a vaksötét éjszakába.
Jövőre is ott leszünk!!!
Képek